Kezdőlap Egyéb Szentesi Üzleti Klub indul…

Szentesi Üzleti Klub indul…

42

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/9/uzl.htm

Nemcsak városunkban, de országos viszonylatban is újszerű ötlettel kereste meg az önkormányzatot egy fiatal vállalkozó. Szűcs György, a Hestia Tűz és Fény Show Kft. ügyvezető igazgatója a fiatal helyi üzletembereket tömörítené egy klubba, ahol kapcsolatokat építhetnek, felmerülő problémáikra választ kaphatnak. A szentesi születésű, Szegeden élő fiatalember a városházán tartott tájékoztatón elmondta, úgy gondolkodott, hogy a Szentesi Üzleti Klub elindítása előnyös lenne mind a vállalkozóknak, mind az önkormányzatnak. Az üzletemberek így szakmai körökben kicserélhetnék egymással tapasztalataikat. A hamarosan beinduló klub egyszerre jelentené az üzletet és a szórakozást, hiszen a későbbiekben közösséget is szeretnének építeni.

Kapcsolati tőkére tehetnek szert a havonta a Dózsa-házban megrendezendő klubban, problémáikra gyors megoldást találhatnak, s motivációt jelenthet azok számára is, akik még nem indították el vállalkozásukat. Az önkormányzat is jól járhat egy ilyen klubbal az ötletgazda szerint, hiszen minél több a vállalkozó a városban, annál több profitot termelnek, ez pedig több adót eredményez, s cégek esetleg újabb befektetéseket hoznak a településre.

A klub ingyenes, de regisztrációhoz kötött, már létre is hoztak egy Facebook oldalt melyen az első két találkozó időpontja már olvasható. Először szeptember 23-án, szerdán 18 órától fogadják a helyi és környékbeli vállalkozókat a Dózsa-házban, ekkor az ügyfélszerzésről lesz szó. Következő alkalommal október 21-én az idő menedzsmentről beszélgetnek. A klubba regisztráló első 100 tag a kereskedelmi forgalomba nem kerülő üzleti kiadványt kap ajándékba.
Forrás