Kezdőlap Sport Egy ütős este lesz…

Egy ütős este lesz…

41

Nagyon bekezd a Ferobox Event
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/9/utos.htm

A Ferobox Event szeptember 19-én rendezi első őszi élő televíziós bokszgáláját, melynek programja ismét remek csemegének ígérkezik az ökölvívósportért rajongó honi közönségnek.

A rendezvény helyszíne Szentes városa lesz, ahol a Dr. Papp László Sportcsarnokban mindig lelkes, telt házas közönség előtt lépnek ringbe a magyar hivatásos ökölvívók.

Az idény első bokszgálájának programja -a várakozásoknak megfelelően – bombaerős lesz, hiszen a magyar profi boksz krémje fog küzdeni; a főmérkőzésen a kispehelysúlyú WBO (Bokszvilágszervezet) Európa-bajnok Bedák Zsolt (24 győzelem, 1 vereség) mutatja meg tudását, tíz menetben, de mellette olyan közönségkedvencek is láthatóak lesznek, mint a cirkálósúlyú Szellő Imre (7 győzelem, 0 vereség), a nagyközépsúlyú Kelemen Balázs, és a pehelysúlyú Laki Róbert. Szorítóba lép a nyáron a WBF interkontinentális övet hatalmas kiütéssel megszerző Baranyi Richárd (12 győzelem, 1 vereség) is.

A Csongrád megyei városban sor kerül egy sokak által várt debütálásra: a nyolcszoros felnőtt OB győztes, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes Darmos József a Ferobox Event színeiben végre bemutatkozik a hivatásosak táborában. A vállalkozás vezetése nagy reményeket fűz a Zámbó Dániel által trenírozott 30 éves nehézsúlyú ökölvívóhoz.

Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő eseményen a veretlen pehelysúlyú Magyar Bajnok, Laki Róbert (9 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) grúz ellenféllel, Nugzar Chavchavadze-val (10 győzelem, 3 vereség) nézhet farkasszemet a Dr. Papp László sportcsarnokban felállításra kerülő ringben. A hat menetre tervezet párharcot nagyon várja a kecskeméti versenyző: „Már régen nem bokszoltam, és már nagyon várom , hogy ringbe szólítsanak” – fogalmazott Laki. „A nyári szünet alatt volt időm feltöltődni, és újult erővel, nagy kedvvel álltam neki a kemény munkának. A grúz sem fog megállítani!”

A Felix Promotion félnehézsúlyú reménysége, Baranyi Richárd (12 győzelem, 1 vereség) nem pihenhetett olyan sokat, mint Laki, hiszen a nyár elején ő Budapesten lépett a tettek mezejére, ahol a WBF nemzetközi bajnoki öve mellett a súlycsoport honi trónját is elhódította – méghozzá egy látványos kiütéssel. Szentesen egy kenyai ellenfél vár 25 éves kecskeméti öklözőre; az Afrikai Bokszunió bajnoka, Daniel Wanyonyi (21 győzelem, 7 vereség, 2 döntetlen) .

„Karrierem eddigi legjelentősebb mérföldköve volt a WBF öv megszerzése, de nem szeretnék itt megállni” – jelentette ki Baranyi. „Kellemes emlékeim vannak Szentes városáról, háromszor bokszoltam itt, mindannyiszor győztesen hagytam el a ringet. Nem engedem, hogy Wanyonyi letereljen az utamról!”

A Ferobox Event gáláit továbbra is az MTVA tűzi képernyőre, Szentesről a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna sugároz élőben. Ennek megfelelően a rendezvény minden magyar sportrajongóhoz eljut. Jegyinformáció: www.ferobox.com.
Forrás