Kezdőlap Egyéb Menekülteket szállítanak Szentesre? (Frissítve!)…

Menekülteket szállítanak Szentesre? (Frissítve!)…

56

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/8/men.htm
Ha bármit látott kommentbe ossza meg!

Egyre több szóbeszéd indult meg akár közösségi oldalakon, akár a városban, hogy Szentesen több helyen menekülteket engedtek útjukra szállítóik. Így láttak már fehér kisbuszt a Kossuth téren, de külföldiek pancsoltak a tiszai strandon is, eltéveszthetetlen öltözékben! Mi is találkoztunk a tiszai strandon egy külföldi csoporttal, csak ők a Körös-torokból ugrottak át fürdeni kerékpárral meghosszabbítva a Körös Toroki Napokat és nem menekültek voltak.

Azért valljuk be nonszensz, hogy még a sétálóutcában is van telepített közterületet figyelő kamera, csak a Kossuth téren nincs!

Legyünk figyelmesek, óvatosak, és ha ilyen emberekkel találkozunk, nem ők a hunyók, hanem akik ide hordják őket. Ezért az információért nagyon hálásak lennének a rendőrök!

Utaztatják őket 1,5 óráig a furgonban (mert Szegedtől Budapest annyira van) csakhogy Szentes közelebb, és az 5-ös főutat nagyon figyelik! Így lehetünk egy két menekülthordozó végpontja!

Mindenesetre a rend őrei már rendelkeznek információval, így nem a cikkből értesülnek és felkészültek a „fogadásra”!

———————– Frissítés! ————————

Kérdéssel fordultunk a Csongrád Megyei Redőr-főkapitányság sajtóosztályához, és dr. Szenti Szabolcs r. őrnagy Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta:

„A múlt héten valóban igazoltattak külföldieket Szentesen, akik nem illegális bevándorlók voltak, hanem jogszerűen tartózkodtak Magyarország területén.”Forrás