Kezdőlap Egyéb Szép szentesi siker a VásárHair fodrászversenyen…

Szép szentesi siker a VásárHair fodrászversenyen…

55

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/6/szep.htm

VásárHair 2015 címmel nemzetközi fodrászversenyt és szépségfesztivált rendeztek a hétvégén, a hódmezővásárhelyi Fekete Sasban.

A vasárnap reggel kilenctől kora estig tartó rendezvényen tucatnyi, a divathoz és a szépségápoláshoz kapcsolódó programmal várták az érdeklődőket.

A VásárHair elnevezésű versenyen nappali-, estélyi- és futurisztikus fonás kategóriában lehetett nevezni. Földi Anikó szentesi fodrász elindult mindhárom kategóriában és oly sikeres volt, hogy mindháromban a dobogón végzett.

Fáradságos felkészülés előzte meg a versenyt a modellek : Horváth Kata , Petrik Debora és Stibló Szimonetta idejüket nem kímélve segítették a munkáját. Természetesen az összkép a sminkel állt össze melyben Bessenyei Ágnes kozmetikus segített, illetve az ékszereket a szentesi Neffertiti üzlet biztosította.

Földi Anikót kérdeztük a versenyről:
– Nagyon szép munkák születtek mind tanuló, és mind felnőtt versenyzők keze nyomán. Fantasztikus hangulat uralkodott a teremben, és ilyen körülmények között sikerült mindhárom kategóriában elhozni a harmadik helyezést!
Forrás