Kezdőlap Egyéb Szárnyas Napok fellépői…

Szárnyas Napok fellépői…

99

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/5/szarny.htm

2015. június 19-20-i időpontban ismét Szentes lesz a gasztronómiai és a sör fővárosa! Ezen a két napos eseményen számtalan program, finomabbnál finomabb ételek, és kiváló házi sörfőzdék remekei várják majd a látogatókat és turistákat. Az idei rendezvényen a Cseh Köztársaság kiváló sör remekeivel is megismerkedhetünk. A látogatók megkóstolhatják a finomabbnál finomabb szárnyasokból készült ételeket, és a remek söröket. Ihatunk majd világos, barna, vörös, búza, és gyümölcsös sörkülönlegességeket is!

A rendezvény idén is a csodás zöld környezetben fekvő Kurca-part Kalandparkban kerül megrendezésre (Szentes, Kováts Károly u. 2.). Az idei rendezvényen a gasztronómiai kalandok mellett sok más izgalmas kaland várja majd a látogatókat.

A rendezvény kiemelt támogatója a Hungerit Zrt. baromfifeldolgozó cég, amely termékei világszinten elismertek. A rendezvény minden napja tartogat meglepetéseket, akár ételről, italról, vagy vetélkedőről, legyen szó.

Az idei évben ismét lesz Sörkirály választás, Csirkeszárnyevő verseny, Sör Kalandtúra, Kakas szépségverseny, Darts bajnokság. Idén is több mint 100 bográcsban készülnek a finomabbnál finomabb kakaspörköltek a Hungerit Kakasfőző versenyen!

Fellépők: Kasza Tibor, Cozombolis, Kontor Tamás, a 25 éves Coctail, Heimmattöne Capelle, Chevrolet Band, Marchin Jazz Band, stb……
Forrás