Kezdőlap Egyéb Trükkös csalók a megyében…

Trükkös csalók a megyében…

60

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/3/truk.htm

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tudomására jutott információk szerint Csongrád megye több településén is feltűntek azok a házaló tevékenységet folytató személyek, akik – állításuk szerint a katasztrófavédelem megbízásából – szén-monoxid-érzékelőket kínálnak eladásra.

A házalók előlegként tízezer forintot kérnek, majd a beszereléskor további huszonötezer forinttal károsítják meg az ügyfeleket.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja a lakosság figyelmét, hogy az igazgatóság munkatársai nem értékesítenek és nem szerelnek fel szén-monoxid-érzékelőket, munkatársai nem jogosultak készpénz átvételére.

A megyei igazgatóság arra kéri a lakosokat, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, akiknek személyazonosságáról meggyőződtek. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkavállalói egyenruhát viselnek és arcképes szolgálatai igazolvánnyal rendelkeznek.

Amennyiben otthonában Önt is felkeresik a csalók, kérjük, értesítse a rendőrséget a 105-ös telefonszámon! Bővebb információkért hívja a megyei igazgatóságot a 62/621-280-as telefonszámon!
Forrás