Kezdőlap Egyéb Kis Violetta új sportág felé kacsingat :-)…

Kis Violetta új sportág felé kacsingat :-)…

259

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/3/rogbi.htm
Megkezdődött a rögbi szezon

A társastáncok iránt rajongókat meg kell nyugtatnunk, nem fogják elveszíteni Kis Violettát, aki húsz szoros tíztánc magyar bajnok, mert a rögbi tavaszi szezonjában csak a kezdőrúgás végezte el a szezonnyitó mérkőzésen 2015. március 15-én a Spartacus sportpályán.

Violettát kérte meg a szentesi rögbi klub, hogy a mérkőzés kezdő rúgását végezze el, ezzel is jelképezve a szentesi sportok összefogását, szeretetét, tiszteletét.

Violetta a tánccipőt sportcipőre cserélte, és a mérkőzés előtt komolyan vette a bemelegítést. Többször gyakorolta kezdő rúgást, hogy a pályán a legjobb formáját hozza, majd kezdetét vette bajnoki találkozó.

Ezen a délutánon a Szekerce (Szentes, Kecskemét és Cegléd rögbiseiből összeállt csapat) a Velencei Kék Cápák csapatát fogadta.

A csapatok felfutottak és kezdetét vette a mérkőzés. Violetta hatalmas rúgással indította az összecsapást, ezért tiszteletbeli rögbissé választotta a hazai csapat. Ha Violetta is úgy gondolja, akkor edzésre is várják szeretettel. 🙂

A mérkőzésről röviden: Sajnos a cápák tőből tépték ki a szekerce nyelét így 7:57 arányában nyerték a mérkőzést.

A Pusztai László Sporttelepen már délelőttől rögbi mérkőzések voltak, ahol Szentes-Szeged lány utánpótlás mérkőzésen 9:8 arányában hazai győzelem született. Ezután a fiú utánpótlás csapat játszott a Szegeddel, ahol vendégek diadalmaskodtak (1:2).
Forrás