Kezdőlap Hírek Hírek Az érem másik oldala…

Az érem másik oldala…

FIGYELEM! Az angol állampolgár az én férjem és tegnap délután 1 órakor elhunyt. – írta üzenetben szerkesztőségünknek tegnap este egyik olvasónk.

Szept. 1-én vittem be a sürgősségire haspuffadással és hasfájással. Átutalták a belgyógyászatra és szept. 5.-én vizsgálatok után kiderült, hogy végstádiomú hashártyadaganata van. Kétszer megcsapolták a hasát, a lecsapolt folyadék tenyésztéséből kiderült, hogy vérmérgezése is van, így antibiotikumokat kapott infúzióban. a CT-hez beadott kontrasztfolyadéktól pedig veseelégtelensége lett, amit vízhajtóval é különféle gyógyszerekkel kezdték kezelni. Igen erős fájdalmai voltak, amire algopirint és nos-pat kapott szintén infúzióban, holott végstádiumban levő betegnél az ilyen fájdalomcsillapítás már nem sokat ér. 8-10 napon át ígérgették, hogy holnaptól feltesznek neki egy morfiumos tapaszt, de végül ez soha nem történt meg. Kb 1 hete mindig este 8 körül elkezdett telefonon hívogatni teljesen pánikban, paranoiásan, minden órában, másfél órában egész éjszaka így ment ez és sokszor arra sem emlékezett, hogy előzőleg már felhívott. Minden nap kértem az orvosait, hogy tegyék fel végre azt a tapaszt, mert szenved és estére már teljesen paranoid lesz a szenvedéstől (még azt is felajánlottam, hogy megveszem, vagy kifizetem én a tapaszt, de azt mondták azt nem lehet). A nővért is megkérdeztem, hogy lehet-e neki adni estefelé valamilyen nyugtatót, erre a válasz az volt, hogy ha nagy fájdalmai vannak, akkor a nyugtatótól magától nem fog tudni aludni….így nem is kapott még azt sem.
A férjem ágya egy 2 személyes kórteremben harmadikként az ablak alá volt betolva (ahol egyébként a szétmállott ablakkeret és gitt folyamatosan potyogott a lábára)
Hogy pontosan mi történt aznap éjszaka, azt csak a nővérek tudhatják, de a férjem lábra se tudott már állni, szóval valószínűleg felült, hadonászott és bekönyökölte az ablakot, majd mikor a nővérek bejöttek a kórterembe delíriumban elkezdett hadonászni egy üvegdarabbal. Csak így tudom elképzelni, hogy hogyan sebesíthette meg őket, mivel mondom, nem tudott már napok óta felkelni. Tehát magán kívül volt és nem megtámadta a nővéreket. NAGY KÜLÖNBSÉG! A férjem semmire nem emlékezett az egészből másnap reggel. Érdekes módon mikor engem bevitt hozzá a rendőrség, akkor pillanatok alatt le tudták nyugtatni egy injekcióval. Ekkor átszállították a Pszichiátriára, ahol 2 nap után meghalt. A zavart állapot azért lépett fel nála, mert nem bírta már elviselni a fájdalmat AZ ORVOSOK, NÔVÉREK HIBÁJA ÉS HANYAGSÁGA MIATT (nem csodálom, hogy nem akarnak nyilatkozni)! Erre még 24 óra se telt el és minden féle szennyoldalakon, de még a TV2-n is bemocskolják a férjemet, aki még egy légynek se ártott egész életében!
Másfél hónapra jöttünk haza Szentesre nyaralni a férjem 22 nap alatt agóniában halt meg, a fájdalomcsillapítás elégtelensége miatt.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Exit mobile version