Kezdőlap Szentesi VK Női OB I.: hasznos meccset játszottunk Dunaújvárosban…

Női OB I.: hasznos meccset játszottunk Dunaújvárosban…


🤽‍♀️

Sok játékosunk hiányzott, így értékes játékpercekkel gazdagodtak a szentesi fiatalok a kupagyőztes Dunaújváros vendégeként.

Dunaújváros 🆚 Valdor Szentes 19–4 (4–0, 4–1, 3–2, 8–1)
Női vízilabda, OB I., 5. forduló. Dunaújváros, Fabó Éva utcai sportuszoda. Vezette: Várkonyi, ifj. Kenéz.
Dunaújváros: Maczkó – Szilágyi D. 2, Mahieu 3, Szabó N., Garda 2, Mucsy 1, Szellák Cs. 2. Csere: Buis (kapus), Sajben 2, Gurisatti 4, Horváth B. 1, Somogyvári 1, Pál 1, Sümegi. Vezetőedző: Mihók Attila.
Valdor Szentes: Aranyi – Varga V., Hevesi, Dankina 1, Kolarova, Mihály-Kádár, Tóth F. 2. Csere: Héri N. (kapus), Dobos 1, Horváth Zs., Boldizsár, Tyukász, Kövér-Kis 1, Horváth L. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 6/1.
Ötméteresből: 2/1, ill. -.

Összefoglaló:
✍️ Bár szentesi labdaelhozással indult a mérkőzés, az első negyedben csak a hazaiak találtak be, négyszer. A dunaújvárosiak két válogatott játékosuk, Szilágyi Dorottya és Gurisatti Gréta révén növelték előnyüket, a második negyed végén 8–1-re vezettek.

Miután felvették fiataljaink a játék ritmusát, a harmadik negyed hozta a legszorosabb játékot. Talán ez is eredményezte, hogy a záró nyolc percben még robbantott egyet a Mihók-csapat, amely 19–4-re nyert így.

🔜⏰ Szombaton 16 órakor az UVSE ellen ugrik hazai medencébe a Valdor Szentes.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Mivel rengeteg hiányzónk volt sérülés vagy betegség miatt, így sok fiatalnak biztosíthattam játéklehetőséget. Megilletődötten kezdünk, az első negyedben kevésbé voltunk veszélyesek a Dunaújváros kapujára. Miután viszont belerázódtak a lányok, hasznos meccset játszottunk, ami viszont a hazaiaknak nem volt az.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#valdor #szentes #dunaújváros #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Exit mobile version