Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I. értékes döntetlen Miskolcon…

Férfi OB I. értékes döntetlen Miskolcon…


🔥👏💪

6️⃣ napon belül a 3️⃣. mérkőzésünket játszottuk a 🤽‍♂️ férfi vízilabda OB I.-ben, amelynek 1️⃣4️⃣. fordulójában 4️⃣ gólos hátrányból felálltunk Miskolcon és 11–11-es döntetlent játszottunk. 🗓️⏰ Szerdán 11.30-kor Szegeden ugrunk medencébe. 🔜

Miskolc🆚 Metalcom Szentes 11–11 (5–2, 2–2, 2–4, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 14. forduló. Miskolc, zárt kapuk mögött. Vezette: Füzesi, Rubos.
Miskolc: Mizsei – Fried 1, Seman 1, Berki, Magyar 2, Vismeg Zs. 4, Biros B. 3. Csere: Hornyák, Méhész, Sisák, Vismeg B. Vezetőedző: Kis István.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai 1, Mátyók, Pellei K., Hegedűs 3, Pellei F. 2, Somogyi 2. Csere: Vörös 2, Bozó, Makán, Kürti-Szabó M., Takács J. 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 13/6, ill. 9/4.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.
Kiállítva cserével: Berki.
Kipontozódott: Hornyák.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Rengeteget utaztunk az elmúlt napokban, már csak ezért is megérdemeltük ezt az egy pontot. Kevesen vagyunk, mindenki más poszton játszik, a kezdő centerünk például végig bekkelt a mérkőzésen. Örülök az egy pontnak, mert mindent kiadtunk magunkból, de gratulálok mindkét csapatnak.

Összefoglaló:
✍️ Kókai Tibor akciógóljával mi szereztünk vezetést a mérkőzésen, azonban ezt öt hazai gól követte, majd az első negyedet Vörös Viktor emberelőnyös találata zárta.

Gólgazdag első negyed után 5–2-ről indult a második, amelyben 6–2-nél és 7–3-nál is négygólos különbséget mutatott az eredményjelző.
Ezután viszont óriási erőt mutattunk védekezésben, működtek a blokkok, több labdát szereztünk, valamint Meixner Marcell is több bravúrt bemutatott a kapunkban, így 11 percig nem kaptunk gólt. Ezalatt támadásban nem voltunk tétlenek, Hegedűs Bence kétszer, Somogyi és Pellei Frank egyszer-egyszer volt eredményes, így egyenlítettünk, 7–7.

Ekkor még nem, majd csak a negyedik negyed derekán sikerült átvennünk a vezetést. Hegedűs Bence és Vörös Viktor talált be, így négy perccel a vége előtt 11–9-re vezettünk.

A Miskolc két emberelőnyét gólra váltotta a hátralevő időben, így 11–11-es döntetlennel zárult a találkozó.

Archív fotó: Szokodi László
Forrás

Exit mobile version