Vadászok vadétellel fejezték kis elismerésüket

2020. május 9-én az Agrárminisztérium tájegységi fővadászainak kezdeményezésére és szervezésében Szentesen és Hódmezővásárhelyen, vadétellel vendégelték meg meg a Dr. Bugyi István kórház és az Erzsébet kórház egészségügyi intézmény dolgozóit, munkájuk elismeréséül. A széles körű társadalmi összefogás részeként a vadászok, vadgazdálkodók által felajánlott vadhúsból, vendéglátó egységek által elkészített és kiszállított vadétellel járulunk hozzá az egészségügyi dolgozók járvány elleni küzdelméhez.

A 100-100 adag vadételt (vadhús alapanyagot) a Dalerd Zrt, a Szegvári Vt, a Székkutasi Petőfi Vt, a Szentesi Újbarázda Vt, a Mentett-réti Vadászati és Vadvédelmi Egyesület, a Kurca-szegi Vt, a Pitvarosi Petőfi Vt, a Pankotai Agrár Zrt, az Eperjesi Földtulajdonosok Sportvadász Egyesülete, és a Návay Kornél Vadásztársaság által felajánlott őz húsból a Vándorsólyom Kft. éttermének profi csapata készítette. A vadhús alapanyag konyhakésszé tételét a Dalerd Zrt hivatásos vadászai végezték.

A Csongrád megyei vadászok és a programhoz csatlakozó segítőink így fejezték ki nagyrabecsülésünket az egészségügyi dolgozóknak áldozatos helytállásukat – mondta Soós László tájegységi fővadász.

www.szentesimozaik.hu
Videók|40
Forrás